Vse kategorije
EN
predstavitev podjetja

Domov> O nas > predstavitev podjetja

Dobrodošli v PengChengu

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, je bilo ustanovljeno leta 1994. Z registriranim kapitalom 15 milijonov RMB je Pengcheng sodobno visokotehnološko podjetje, ki združuje razvoj, proizvodnjo in trženje aluminijastih elektrolitskih kondenzatorjev. Podjetje pokriva površino 50 hektarjev, ima več kot 300 zaposlenih in letno proizvodno zmogljivost skoraj 1.5 milijarde kosov. Zdaj je zgradil sodobno proizvodno delavnico na 12,000 kvadratnih metrih. Z vodilnim centrom za raziskave in testiranje v industriji je Pengcheng pridobil certifikat sistema kakovosti ISO:9001:2015, certificiranje sistema okoljskega ravnanja ISO14001:2015 in sistem certificiranja kakovosti upravljanja avtomobilov IATF16949.

Vedno jemljemo mednarodno kakovost kot prvo prizadevanje in smo zavezani spodbujanju razvoja aluminijastih elektrolitskih kondenzatorjev ter izgradnji platforme za sodelovanje in delitev virov. Podjetje združuje vire in uporablja znanstvene in tehnološke inovacije za razvoj 29 serij, več kot 3000 vrednosti vrhunskih aluminijastih elektrolitskih kondenzatorjev z odlično stabilnostjo, vzdržljivostjo in uporabnostjo. Do sedaj smo nudili naše napredne storitve in izdelke več kot 800 znanim domačim in mednarodnim podjetjem, vključno s PAK, Topstar, BMTC, XIDUN Lighting, KeGu Power, DONLIM, OSRAM, Sunshine Lighting, Havells India Ltd, Akim Metal, Makel , City Lumi itd.

Vztrajali smo pri spodbujanju »Pchicon«, da postane mednarodno priznana blagovna znamka, da postane eno od podjetij z visokim indeksom sreče zaposlenih na Kitajskem in najprimernejši svetovni dobavitelj vrhunskih aluminijastih elektrolitskih kondenzatorjev!

Servisna linija

+8615399723311

Delovni čas: 8:00 ~ 17:00

VKLJUČITE ZDAJ

Zapri
Poizvedi zdaj